Τι ειναι;

ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ Ή ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΙΜΗΜΑ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΕ ΤΑΡΑΤΣΑ ΑΠΟ 5€ ΑΝΑ m2

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΙΣΙΑ ΣΕ ΔΑΠΕΔΟ ΑΠΟ 6€ ΑΝΑ m2

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΒΑΤΕΠΙ ΑΠΟ 2€ ΑΝΑ ΤΡΕΧΟΝ ΜΕΤΡΟ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΕ ΜΠΑΝΙΟ ΑΠΟ 330€

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΕ W.C. ΑΠΟ 200€

ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΕΣ - ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ - ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ 4€ ΑΝΑ m2

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΑΤΗΤΗΣ ΑΠΟ 25€ ΑΝΑ m2 - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 5€ ΑΝΑ m2

Η πατητή τσιμεντοκονία αποτελεί μία ιδιαίτερη παραδοσιακή τεχνική εργασία, που έχει κάνει μία δυναμική επανεμφάνιση στον κλάδο της ανακαίνισης, προσδίδοντας ιδιαίτερη κομψότητα, αισθητική και έτσι αποτελεί μια πρωτότυπη αρχιτεκτονική πρόταση.

Είναι η πιο διαδεδομένη στις ανακαινίσεις χώρων. Αυτό συμβαίνει γιατί η πατητή μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα στυλ διακόσμησης σε συνδυασμό με διάφορα χρώματα και σχήματα. Επίσης, μπορεί να συνδιαστεί με διάφορα υλικα (πλακάκι, τσιμεντοκονία, μωσαϊκό, μάρμαρα, βιομηχανικό δάπεδο, μπετόν, ξυλο, γυαλί).

Η πατητή τσιμεντοκονία με την αρχική της μορφή, μέ βαθιές ρίζες στην αρχιτεκτονική της Μεσογείου, συνεχίζει να βελτιστοποιείται και να πρωταγωνιστεί στις σύγχρονες τάσεις δόμησης και η εφαρμογή της σημάδεψε με την χαρακτηριστικότητα που την διακρίνει, τις σχετικές κατασκευές τόσο εντός όσο και εκτός κτιρίων.

Είναι μια ιδιαίτερη ελληνική πατέντα,με επακόλουθο να προτιμούν στο εξωτερικό ελληνικά συνεργεία για την εφαρμογή της.Είναι μια τεχνοτροπία που απαιτεί τέχνη, λεπτομέρεια, εξειδίκευση και λεπτολογία από την πλευρά του τεχνίτη,το παραμικρό λάθος μπορεί να αλλοιώσει το αποτέλεσμα.

Είναι ένα εξ ολοκλήρου οικολογικό, φυσικό και βιοκλιματικό υλικό.

Η Μεσόγειος είναι η πατρίδα της πατητής.

Μεγάλοι Έλληνες και ξένοι Αρχιτέκτονες, Ντεκορατέρ και Σχεδιαστές ήταν ο προπομπός για την επαναφορά της στην εφαρμογή της στην σύγχρονη αρχιτεκτονική, ανακαίνιση και διακόσμηση. Μελετώντας τις ιδιότητες και τα πλεονεκτήματα της πατητής στην διάρκεια ετών εφαρμογής της κατάλαβαν ότι είναι το απαραίτητο υλικό στις σύγχρονες και εικαστικές κατασκευές και επισκευές. Εάν έχετε επισκεφθεί το πολυτελές σαλόνι ή μπάνιο ενός καλού ξενοδοχείου ακόμα και σε ενοικιαζόμενα δωμάτια θα σας έχει κάνει μεγάλη εντύπωση το υλικό που έχει επιλεχθεί, τις περισσότερες φορές και ειδικά στα Αιγαιοπελαγίτικα νησιά είναι η πατητή τσιμεντοκονία.

Χαρακτηριστικό της είναι ότι με την πάροδο των ετών γερνάει – παλαιώνει όμορφα, δημιουργώντας ελαφριές χρωματικές διακυμάνσεις προσδίδοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Η τεχνοτροπία της πατητής τσιμεντοκονίας μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε όλα τα είδη διακόσμησης και σε διάφορους χρωματισμούς παρουσιάζοντας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα, είτε εφαρμόζεται μόνη της, είτε συνδυασμένη με άλλα υλικά, παρέχει τη δυνατότητα επεξεργασίας, προκειμένου να δημιουργηθούν ποικίλα σχήματα και πρωτότυπα σχέδια σε συγκεκριμένα σημεία του χώρου σας, όπως τα σκαλοπάτια και εσοχές,παράσταση σε τοίχο η δάπεδο,διαφορετικά χρώματα σε πλευρές μπάνιου και να αποδώσει μοναδικούς συνδυασμούς που χαρίζουν στο χώρο μια μοναδική κομψότητα.

Στην πατητή υπάρχει πληθώρα επιλογών και χρωμάτων ανάλογα με την αισθητική που θέλετε να προσδώσετε στον επαγγελματικό σας χώρο ή στην οικία σας.

Οι τιμές γιά την εφαρμογή της ποικίλουν αναλόγως της καλυπτόμενης επιφάνειας με πατητή, τοίχο ή δάπεδο.