Εφαρμογη

ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ Ή ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΙΜΗΜΑ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΕ ΤΑΡΑΤΣΑ ΑΠΟ 5€ ΑΝΑ m2

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΙΣΙΑ ΣΕ ΔΑΠΕΔΟ ΑΠΟ 6€ ΑΝΑ m2

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΒΑΤΕΠΙ ΑΠΟ 2€ ΑΝΑ ΤΡΕΧΟΝ ΜΕΤΡΟ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΕ ΜΠΑΝΙΟ ΑΠΟ 330€

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΕ W.C. ΑΠΟ 200€

ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΕΣ - ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ - ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ 4€ ΑΝΑ m2

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΑΤΗΤΗΣ ΑΠΟ 25€ ΑΝΑ m2 - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 5€ ΑΝΑ m2

Η πατητή τσιμεντοκονία μπορεί να εφαρμοστεί σε παλιά δάπεδα, μωσαϊκά, μπάνια, πισίνες, πλακάκια, μάρμαρο, ντουζιέρες, πάγκους κουζίνας, πορσελάνες, τοίχους, χτιστές σκάλες, νεροχύτες, γυψοσανίδες, τζάκια, αλλά και σε οποιοδήποτε σημείο του επαγγελματικού ή οικιακού σας χώρου που εσείς θέλετε να ανακαινίσετε.

Εφαρμόζεται επίσης σε μικρές και πολύ μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, έχει δημιουργήσει σημαντικά αισθητικά αποτελέσματα και παράλληλα έχει μειώσει το κόστος ανακαίνισης μεγάλων χώρων όπως είναι ένα ξενοδοχείο.

Συνιστάται η εφαρμογή της σε καινούργιες κατασκευές,όπως και στην ανακαίνηση των παλαιοτέρων κτηρίων με τέλειο αποτέλεσμα που θα μείνετε έκθαμβοι.

Ιδανικό για Δάπεδα, Τοίχους, Σκάλες, Πισίνες, Χτιστούς πάγκους, Μπάνια

Το αποτέλεσμα της πατητής επιτυγχάνεται χωρίς να υπάρχουν αρμοί και είναι ένα έργο αξιόπιστο και με ανθεκτικότητα. Διατίθεται σε διάφορους χρωματισμούς,τεχνοτροπίες και μεθόδους, οι οποίες εναρμονίζονται με τα διεθνή αρχιτεκτονικά πρότυπα. Αυτό το οικολογικό και φυσικό υλικό που χρησιμοποιείται έχει ως βάση το μικροτσιμέντο. Αυτή είναι η μεγάλη διαφοροποίηση από τα βιομηχανικά δάπεδα και τις παραδοσιακές τσιμεντοκονίες, των οποίων η όψη μπορεί να είναι παρόμοια αλλά δεν συμπεριλαμβάνει τα πλεονεκτήματα του μικροτσιμέντου όπως είναι η υψηλή ελαστικότητα.

Βέβαια, δεν εξυπηρετεί μόνο το διακοσμητικό στυλ, αλλά διαθέτει πολύ καλή συμπεριφορά στα καθαριστικά και στα χημικά που χρησιμοποιούν τα σημερινά νοικοκυριά και γι' αυτό οι σημερινές νοικοκυρές δεν εγκαταλείπουν με τίποτα την τεχνοτροπία της πατητής.

Τα πλεονεκτήματα της, δεν σταματάνε εδώ. Όταν η φαντασία μας αναλαμβάνει δράση, τότε η πατητή είναι το καλύτερο πεδίο εφαρμογής. Φανταστείτε, λοιπόν, πλακάκια και πατητή στο χρωματισμό της αρεσκείας σας εφαρμοσμένα σε επιλεγμένα σημεία,χτιστή ντουζιερα με πατητή, εσοχές, σκαλοπάτια και άλλα πέτρινα και γήινα στοιχεία μέχρι μοντέρνα τζάμια και βιτρό πολύχρωμα,το εκπληκτικό αποτέλεσμα της εφαρμογής της.

Μία άλλη άποψη, με πατητή σε όλο το μπάνιο θα τονίσει τον νευραλγικό αυτό χώρο με μία πολυτέλεια και θα του δώσει ξεχωριστή φινέτσα.

Θα απολαμβάνετε περισσότερο όσο ποτέ το μπάνιο σας στην χτιστή ντουζιέρα σας, η οποία σε συνδυασμό με τον νιπτήρα θα κάνει τον χώρο σας να θυμίζει ξενοδοχείο πέντε αστέρων. Αν δεν σας αρκεί αυτό το αποτέλεσμα επιλέξτε διάφορους χρωματισμούς με πατητή στους τοίχους, ενώ αν δεν θέλετε την πατητή στο δάπεδο του μπάνιου μπορείτε να τοποθετήσετε άσπρα βοτσαλωτά πλακάκια.

Η επιλογή της εφαρμογής με πατητή σε δάπεδο θα δώση στον χώρο μιά ξεχωριστή φινέτσα και πολυτέλεια και θα σας ανταμείψει με τα βλέματα θαυμασμού των επισκεπτών.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η πατητή τσιμεντοκονία προσφέρει ευελιξία επιλογών που σπανίζει για ένα τόσο μοντέρνο υλικό.